Appareils et accessoires
Chilli crunch (TM6)
Prép. 10min
Total 30min
270 g
Ingrédients
-
grapeseed oil100 g
-
fresh cayenne chillies mixture of red and green, stalks removed and thinly sliced (2mm)120 g
-
spring onions/shallots thinly sliced (3mm)20 g
-
garlic thinly sliced (3mm)15 g
-
fresh ginger thinly sliced (3mm)15 g
-
Sichuan peppercorns1 - 2 tbsp
-
star anise1
-
sea salt½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 270 g
Sodium
992.5 mg
Protides
16.6 g
Calories
5546.1 kJ /
1325.5 kcal
Lipides
121.2 g
Fibre
34.5 g
Graisses saturées
13.7 g
Glucides
80.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chilli lovers
18 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Vanilla wet chai
15min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 50min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1h
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
25min
Black garlic and onion jam
55min
Lemon curd
20min
Caramelised red onion chutney
24h
Thai green curry paste
10min
Indian mustard
15min
Yoghurt with red berry coulis
13h 20min
Dukkah
25min