Appareils et accessoires
Chilli crunch (TM6)
Prép. 10min
Total 30min
270 g
Ingrédients
-
grapeseed oil100 g
-
fresh cayenne chillies mixture of red and green, stalks removed and thinly sliced (2mm)120 g
-
spring onions/shallots thinly sliced (3mm)20 g
-
garlic thinly sliced (3mm)15 g
-
fresh ginger thinly sliced (3mm)15 g
-
Sichuan peppercorns1 - 2 tbsp
-
star anise1
-
sea salt½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 270 g
Sodium
992.5 mg
Protides
16.6 g
Calories
5546.1 kJ /
1325.5 kcal
Lipides
121.2 g
Fibre
34.5 g
Graisses saturées
13.7 g
Glucides
80.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chilli lovers
18 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
2h 10min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter)
20min
Confit garlic
15min
Pineapple tarts
1h 30min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
25min
Poached eggs with blade cover
30min
Tomato relish
2h 10min
Kvass fermented beetroot salad
168h 15min
Ghee
2h 10min
Chai Syrup
15min
Marinated capsicum
55min
Mango, ginger and chilli chutney
25h 10min