Appareils et accessoires
Chilli crunch (TM6)
Prép. 10min
Total 30min
270 g
Ingrédients
-
grapeseed oil100 g
-
fresh cayenne chillies mixture of red and green, stalks removed and thinly sliced (2mm)120 g
-
spring onions/shallots thinly sliced (3mm)20 g
-
garlic thinly sliced (3mm)15 g
-
fresh ginger thinly sliced (3mm)15 g
-
Sichuan peppercorns1 - 2 tbsp
-
star anise1
-
sea salt½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 270 g
Sodium
992.5 mg
Protides
16.6 g
Calories
5546.1 kJ /
1325.5 kcal
Lipides
121.2 g
Fibre
34.5 g
Graisses saturées
13.7 g
Glucides
80.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chilli lovers
18 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Spiralized tortilla
Pas d’évaluation
Spiralized spicy pickled carrots
Pas d’évaluation
Caprese Style Baked Spiralized Vegetables
45min
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
25min
Peeling Ginger
5min
Dukkah
10min
Browned onions (200 g)
20min
Caramelised onions (400-500 g)
25min