Appareils et accessoires
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
Prép. 5min
Total 25min
280 g
Ingrédients
-
fresh cayenne chillies mixture of red and green, stalks removed120 g
-
spring onions/shallots trimmed20 g
-
garlic cloves15 g
-
fresh ginger peeled15 g
-
star anise½
-
Sichuan peppercorns1 - 2 tbsp
-
grapeseed oil100 g
-
sea salt½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 280 g
Sodium
1212.1 mg
Protides
16.5 g
Calories
5529.4 kJ /
1321.6 kcal
Lipides
121 g
Fibre
34.5 g
Graisses saturées
13.6 g
Glucides
80.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Bianca Mazur's Frozen Turkish delight martini
12h 5min
Charcoal bao buns
1h 50min
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Chilli crunch (TM6)
30min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
Pas d’évaluation
Ras el hanout
10min
Browned eschalots (250-350 g)
25min
Browned onions (200 g)
20min
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Kaffir lime granita
40min
Cucumber and mint raita
30min