Appareils et accessoires
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
Prép. 5min
Total 25min
280 g
Ingrédients
-
fresh cayenne chillies mixture of red and green, stalks removed120 g
-
spring onions/shallots trimmed20 g
-
garlic cloves15 g
-
fresh ginger peeled15 g
-
star anise½
-
Sichuan peppercorns1 - 2 tbsp
-
grapeseed oil100 g
-
sea salt½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 280 g
Sodium
1212.1 mg
Protides
16.5 g
Calories
5529.4 kJ /
1321.6 kcal
Lipides
121 g
Fibre
34.5 g
Graisses saturées
13.6 g
Glucides
80.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
TM7 Demo (NZ)
1h 30min
TM7 Demo (AU)
1h 30min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10min
Indonesian green spice paste
40min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49h 5min
The best ricotta gnocchi
3h 45min
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Chilli crunch (TM6)
30min
Citrus dust
4h 10min
Ras el hanout
10min
Italian butter
10min