Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
TM6 TM5

Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)

5.0 (8 évaluations )

Ingrédients

  • 3 stalks fresh lemongrass
  • 40 g fresh turmeric, peeled
  • 50 g fresh galangal, peeled
  • 10 makrut lime leaves
  • 50 g vegetable oil
  • 10 g Korean chilli paste (gochujang)
  • ¾ tsp ground turmeric
  • 300 g coconut water
  • 500 g coconut cream
  • 20 g palm sugar
  • 1 tsp fish sauce, vegan
  • 1 - 2 pinches xanthan gum (see Tips)
  • 20 g freshly squeezed lime juice

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1986.8 kJ / 474.9 kcal
Protides
5.7 g
Glucides
29.4 g
Lipides
38.5 g
Graisses saturées
25.7 g
Fibre
4.1 g
Sodium
337.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives