
Appareils et accessoires
Slow-cooked lamb Madras
Prép. 10min
Total 2h 15min
4 portions
Ingrédients
-
brown onion cut into quarters1
-
fresh long red chilli trimmed1
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled3 cm
-
ghee (see Tips)1 tbsp
-
fresh curry leaves10
-
ground turmeric½ tsp
-
Kashmiri chilli powder1 ½ tsp
-
Madras curry powder (see Tips)20 g
-
tomato paste50 g
-
canned coconut cream400 g
-
boneless lamb shoulder cut into cubes (3 cm - see Tips)800 g
-
tamarind paste20 g
-
sea salt1 tsp
-
flaked almonds toasted, to serve2 tbsp
-
fresh coriander leaves only, to garnish4 sprigs
-
cooked rice to serve
-
pappadums to serve
Infos nut. par 1 portion
Calories
859.1 kcal /
3594.3 kJ
Protides
38.6 g
Lipides
69.5 g
Glucides
20 g
Fibre
4.3 g
Graisses saturées
39.6 g
Sodium
655.2 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Thermomix® Everyday Winter 2024
72 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande