Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)

Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)

3.7 20 évaluations
Prép. 15min
Total 45min
4 portions

Ingrédients

  • fresh long green chillies trimmed and deseeded if preferred
    2
  • garlic cloves
    4
  • piece fresh ginger peeled
    4 cm
  • pork fillet trimmed and cut into 4 equal portions
    600 g
  • ground black pepper to taste
  • hoisin sauce (see Tips)
    1 tbsp
  • red onion
    100 g
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • basmati rice
    200 g
  • water
    1000 g
  • broccolini thick stems halved horizontally (see Tips)
    180 g
  • green beans trimmed
    160 g
  • tomatoes seeded and finely chopped
    300 g
  • shredded coconut toasted
    3 tsp
  • lime juice
    1 ½ tbsp
  • fresh coriander leaves only
    3 tbsp
  • lime cut into wedges
    1

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 204.3 mg
Protides 41 g
Calories 1852.5 kJ / 442.5 kcal
Lipides 8.5 g
Fibre 7 g
Graisses saturées 2.3 g
Glucides 45.8 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...