Festive Camembert Wreath

5.0 3 évaluations
Prép. 20min
Total 1h 50min
12 portions

Ingrédients

Pizza Dough
  • olive oil for greasing
  • water
    220 g
  • sugar
    1 tsp
  • dried instant yeast
    2 tsp
  • strong white bread flour
    400 g
  • olive oil
    30 g
  • fine sea salt
    1 tsp
Filling
  • shallots halved
    3
  • unsalted butter
    50 g
  • dried cranberries
    140 g
  • sugar
    40 g
  • port
    50 g
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • fresh thyme leaves
    2 sprigs
Assembly
  • pistachio nut, salted, shelled slivered, plus extra to garnish
    30 g
  • Camembert whole, removed from packaging (approx. 200 g)
    1
  • streaky bacon, cured (optionnel) cut in pieces, fried, drained
    130 g
  • medium egg lightly beaten
    1

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 273.5 mg
Protides 6.2 g
Calories 1116.3 kJ / 266.8 kcal
Lipides 8.8 g
Fibre 2.3 g
Graisses saturées 3.3 g
Glucides 40.7 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...