Appareils et accessoires
Tomato Short Ribs Stew
Prép. 15min
Total 1h 30min
4 portions
Ingrédients
-
olive oil60 g
-
garlic cloves3
-
pork spare rib cut in pieces (5-6 cm)500 g
-
onion cut in quaters150 g
-
carrot cut in cubes (3 cmx 3 cm)100 g
-
red capsicum cut in cubes (3 cmx 3 cm)150 g
-
canned crushed tomatoes200 g
-
water500 g
-
vegetable stock powder1 tsp
-
bay leaf, dried1
-
potatoes cut in cubes (5 cm x 5 cm)700 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
185.4 mg
Protides
29 g
Calories
2523.2 kJ /
603.1 kcal
Lipides
35.7 g
Fibre
6.5 g
Graisses saturées
9.3 g
Glucides
41.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Open Cooking
32 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Meatballs in Tomato Sauce
1h 10min
Cereal Prawns
30min
Superior Seafood Pot
Pas d’évaluation
Condensed Milk Dalgona Coffee
10min
Tomato and mushroom spaghetti
30min
Watermelon Lemonade
5min
Potato Gratin
1h 10min
Spaghetti with Anchovies and Toasted Bread Crumbs
40min
Buttermilk Chicken
1h 10min
Mashed Potatoes
30min
Salt Bread
2h
Stir-fry Baby Bak Choy
10min