Appareils et accessoires
Roggebrood
Prép. 15min
Total 10h
16 sneetjes
Ingrédients
Roggedesem
-
roggebloem200 g
-
water125 g
-
verse gist5 g
Brooddeeg en afwerking
-
roggebloem400 g
-
water250 g
-
5 g gedroogde gistverse gist15 g
-
zout10 g
-
bloem om het werkvlak te bestuiven
-
roggebloem om de broden te bestuiven
Niveau
facile
Infos nut. par 1 sneetje
Protides
4 g
Calories
516 kJ /
123 kcal
Lipides
1 g
Glucides
23 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
De smaak van ambachtelijk brood
6 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Pas d’évaluation
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40min
Rijst met Zeevruchten
Pas d’évaluation
Spaghetti Bolognese
40min
Fruit ijs
5min
Champagne gelei
Pas d’évaluation
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5min
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3h 30min
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45min
Mosselen Marinière
Pas d’évaluation
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1h 20min
Balletjes in tomatensaus
1h 10min