Brown butter ice cream with peanut butter ganache swirl
TM6 TM5 TM31

Brown butter ice cream with peanut butter ganache swirl

4.3 (4 évaluations )

Ingrédients

Ice cream

  • 90 g butter
  • 500 g pouring (whipping) cream
  • 250 g full cream milk
  • 6 egg yolks
  • 70 g raw sugar
  • 70 g dark brown sugar
  • 1 tsp sea salt
  • 2 tsp natural vanilla extract

Ganache

  • 100 g roasted salted peanuts
  • 1 pinch sea salt, to taste (optionnel)
  • 100 g white chocolate, cut into pieces
  • 100 g pouring (whipping) cream

Assembly

  • waffle cones, to serve (optionnel)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
3119.8 kJ / 742.8 kcal
Protides
11.3 g
Glucides
57.1 g
Lipides
53.5 g
Graisses saturées
27.7 g
Fibre
1.5 g
Sodium
514.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives