
Appareils et accessoires
Chocolate custard mille feuille
Prép. 30min
Total 8h 15min
6 portions
Ingrédients
Pastry cream
-
cornflour50 g
-
caster sugar20 g
-
full cream milk220 g
-
unsalted butter20 g
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
dark chocolate broken into pieces50 g
Puff pastry
-
plain flour plus extra for dusting (see Tips)250 g
-
unsalted butter chilled, cut into pieces200 g
-
sea salt½ tsp
-
lemon juice2 tsp
-
water chilled100 g
Assembly
-
icing sugar for dusting
-
fresh raspberries (approx. 12)50 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
569.2 kcal /
2390.5 kJ
Protides
8.9 g
Lipides
35.3 g
Glucides
54.3 g
Fibre
2.4 g
Graisses saturées
22.7 g
Sodium
232.6 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Chocolate addiction
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande