Bolognese sauce

4.9 11 évaluation
Prép. 10min
Total 40min
2 portions

Ingrédients

  • celery trimmed and cut into pieces (2 cm)
    40 g
  • garlic clove
    1
  • carrot (approx. 170 g), cut into pieces (2 cm)
    1
  • brown onion (approx. 100 g), cut into halves
    ½
  • olive oil
    25 g
  • pork mince (coarsely minced - see Tips)
    125 g
  • beef mince (coarsely minced - see Tips)
    125 g
  • fresh bay leaf
    ½
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp
  • dried oregano
    2 tsp
  • red wine
    25 g
  • tomato paste
    50 - 75 g
  • canned chopped tomatoes
    200 g
  • fresh basil leaves only, for serving (optional)
    1 sprig
  • Parmesan cheese grated, for serving (optional)
    100 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 867.5 mg
Protides 41.7 g
Calories 2941.5 kJ / 703.1 kcal
Lipides 51.6 g
Fibre 4.1 g
Graisses saturées 19.7 g
Glucides 16.1 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...