Appareils et accessoires
Parmesan Risotto (TM6/7)
Prép. 15min
Total 30min
5 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cubed (½ in.)2 oz
-
onion quartered4 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil1 oz
-
unsalted butter cold, cubed (½ in.), divided1 ½ oz
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)12 ½ oz
-
dry white wine2 ½ oz
-
water31 ½ oz
-
1 heaping tsp stock paste, beef or vegetablestock cube beef or vegetable1
-
salt to taste½ - 1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
518.4 mg
Protides
9.2 g
Calories
1815.4 kJ /
433.9 kcal
Lipides
15.9 g
Fibre
0.4 g
Graisses saturées
7.3 g
Glucides
59.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cookidoo® Served 2024
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Cooking Experience
5 Recettes
États-Unis
États-Unis
Discover Thermomix®
27 Recettes
États-Unis
États-Unis
Scaled Recipes Your Way, Every Day
20 Recettes
États-Unis
États-Unis
TM7™ Manifesto
200 Recettes
États-Unis
États-Unis
We Can Make Magic Out of Simple Things
38 Recettes
États-Unis
États-Unis
Welcome Service - Experience TM7™
35 Recettes
États-Unis
États-Unis
Whoopi's Favorites
5 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Basil Pesto
10min
Lemon Risotto
30min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Steamed Rice
25min
Sweet and Sour Cucumber Slices
5min
Creamy Pea Soup
40min
Berry Dream (TM6/7)
10min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min
Mushroom Risotto
30min
Eggcellent Caesar Dressing
10min