Appareils et accessoires
Pizza Margherita
Prép. 25min
Total 2h 10min
2 portioner
Ingrédients
Pizzadeg
-
extra virgin olivolja plus extra för smörjning15 g
-
vatten rumstempererat110 g
-
½ tesked maltextraktsocker½ tesked
-
1 tesked torrjäst, (4 g)färsk jäst smulad10 g
-
vetemjöl special200 g
-
salt½ tesked
Margherita-topping
-
mozzarella i bitar100 g
-
konserverade hackade tomater130 g
-
salt efter smak1 - 1 ½ nypor
-
extra virgin olivolja½ matsked
-
färska basilikablad rivna i strimlor5 - 8
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
997.4 mg
Protides
25.9 g
Calories
2680.5 kJ /
640.7 kcal
Lipides
24.2 g
Fibre
4.7 g
Graisses saturées
8.6 g
Glucides
79.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Grundkokboken
158 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Olivbrödpinnar
Pas d’évaluation
Potatis- & ostsnittar
2h
Kexstjärnor med topping
Pas d’évaluation
Kexgran med topping
Pas d’évaluation
Små ciabatta
Pas d’évaluation
Pumpapaj
Pas d’évaluation
Pumpa- & spenatpaj
Pas d’évaluation
Paj på pumpa, fetaost och karamelliserad lök
Pas d’évaluation
Grönsaks- & hasselnötsmuffins
Pas d’évaluation
Ostiga Grönsaksbars
Pas d’évaluation
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Pas d’évaluation
Sötpotatispizza
Pas d’évaluation