Tom Yum with Prawns

Tom Yum with Prawns

4.3 50 évaluations
Prép. 10min
Total 25min
6 portions

Ingrédients

  • fresh coriander leaves and stems, cut in pieces
    8 sprigs
  • fresh Thai basil
    10 leaves
  • fresh green chilli
    1
  • fresh red chilli deseeded
    1
  • garlic cloves
    4
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    25 g
  • shallots halved
    240 g
  • olive oil
    20 g
  • fresh lemon grass outer tough layers discarded, squashed and bruised
    2 stalks
  • chicken stock
    800 g
    800 g liquid vegetable stock
  • fish sauce
    50 g
  • oyster mushrooms, fresh halved
    100 g
    100 g shiitake mushrooms, fresh, halved
  • large raw prawns, peeled
    250 g
  • lime juice
    30 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Protides 12.2 g
Calories 470 kJ / 112 kcal
Lipides 4.5 g
Glucides 5.6 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...