Appareils et accessoires
Clementine and Poppy Seed Buttermilk Scones
Prép. 20min
Total 30min
8 pieces
Ingrédients
-
caster sugar35 g
-
clementines thin peelings of skin only2
-
self-raising flour plus extra for dusting250 g
-
salted butter cold, diced60 g
-
baking powder1 tsp
-
buttermilk120 g
-
poppy seeds2 Tbsp
-
egg beaten1
Vanilla Butter
-
salted butter soft150 g
-
vanilla bean paste1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
4.4 g
Calories
1459 kJ /
349 kcal
Lipides
22.1 g
Glucides
33.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sweet
80 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Whole Orange Cake with Spiced Syrup
2h 20min
Simnel Cake
3h
Pie Pastry
13h 50min
Shortcrust Pastry
5min
Orange Drizzle Vegetable Cake (gluten and dairy free)
4h
Walnut Scones
30min
Orange and Marmalade Cake
1h 15min
Cardamom Bread and Butter Pudding
1h
Coffee and Walnut Cake
1h 10min
Victoria Sponge
1h 10min
Scones
30min
Lemon Drizzle Cake
1h 30min