Salsa Verde
TM6 TM5 TM31

Salsa Verde

4.8 (24 évaluations )

Ingrédients

  • 100 - 150 g extra virgin olive oil
  • 15 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 10 g fresh coriander, leaves only
  • 6 anchovy fillets, tinned, drained
  • 1 Tbsp pickled capers, drained, rinsed
  • 1 garlic clove
  • 1 Tbsp Dijon mustard
  • 1 Tbsp red wine vinegar
  • fine sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste

Infos nut.
par 25 g
Calories
595.3 kJ / 142.3 kcal
Protides
1.4 g
Glucides
0.4 g
Lipides
15 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives