Appareils et accessoires
Salsa Verde
Prép. 10min
Total 10min
175 g
Ingrédients
-
extra virgin olive oil100 - 150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only15 g
-
fresh coriander leaves only10 g
-
anchovy fillets, tinned drained6
-
pickled capers drained, rinsed1 Tbsp
-
garlic clove1
-
Dijon mustard1 Tbsp
-
red wine vinegar1 Tbsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Niveau
facile
Infos nut. par 25 g
Protides
1.4 g
Calories
595.3 kJ /
142.3 kcal
Lipides
15 g
Glucides
0.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Add Some Sauce!
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Smoked Mackerel Pâté
55min
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1h 30min
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tartlets
1h
Béarnaise sauce
20min
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15min
Fire and Ice Coleslaw
4h 15min
Creamy French Dressing
5min
Summer Pudding
8h 30min
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1h 10min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min