Appareils et accessoires
Pear Crumble with Coconut and Hazelnuts
Prép. 10min
Total 50min
8 portions
Ingrédients
Filling
-
ripe pears (e.g. Conference) peeled, cored, cut in pieces (2-3 cm) (approx. 8 pears)700 g
-
water100 g
-
sugar230 g
Topping
-
hazelnuts75 g
-
baking powder1 tsp
-
plain flour200 g
-
unsalted butter cold, diced150 g
-
desiccated coconut50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
4.4 g
Calories
2045 kJ /
489 kcal
Lipides
25.7 g
Glucides
60 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
PEARS
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Chocolate Beetroot Cake
2h 20min
Applesauce Cake
1h 15min
Orange Burst Biscuits
2h 10min
Apple Cake
1h
Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling
3h 15min
Rhubarb Crumble
55min
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1h 20min
Pear and Blueberry Crumble
45min
Courgette and Pine Nut Cake
50min
Sugar Free Banana Bread
1h 15min
Carrot and Apple Cake
1h 30min
Apple Crumble Cake
1h 10min