Appareils et accessoires
Pear Crumble with Coconut and Hazelnuts
Prép. 10min
Total 50min
8 portions
Ingrédients
Filling
-
ripe pears (e.g. Conference) peeled, cored, cut in pieces (2-3 cm) (approx. 8 pears)700 g
-
water100 g
-
sugar230 g
Topping
-
hazelnuts75 g
-
baking powder1 tsp
-
plain flour200 g
-
unsalted butter cold, diced150 g
-
desiccated coconut50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
4.4 g
Calories
2045 kJ /
489 kcal
Lipides
25.7 g
Glucides
60 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
PEARS
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Sugar Free Banana Bread
1h 15min
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1h 20min
Rhubarb Vanilla Flan
50min
Raspberry Oatmeal Breakfast Cake
40min
Rhubarb Crumble
55min
Courgette and Dried Fruit Scones
30min
Pear and Blueberry Crumble
45min
Pumpkin, Coconut and Orange Cake
1h 5min
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1h 30min
Courgette and Pine Nut Cake
50min
Banana and Oatmeal Energy Bars
1h 10min
Rice Pudding
1h