Appareils et accessoires
Peaches in white wine syrup
Prép. 10min
Total 4h
4 portions
Ingrédients
-
peaches depending on size6 - 8
-
pure maple syrup100 g
-
white wine600 g
-
water300 g
-
cinnamon quill2
-
vanilla bean cut into halves lengthways and seeds scraped1
-
lemon juice (approx. 2 lemons)80 g
-
lemon zest (7 x 1 cm), no white pith6 pieces
-
star anise3
-
fresh mint leaves only, to serve1 - 2 sprigs
-
Greek-style natural yoghurt to serve (optional)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
62.8 mg
Protides
4.3 g
Calories
968.3 kJ /
230.5 kcal
Lipides
1.6 g
Fibre
11.9 g
Graisses saturées
0.5 g
Glucides
42.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegetarian Kitchen
87 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Apple, leek and sage sauce
15min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Smoked trout pâté
3h 15min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35min
Mushroom croustade
1h 35min
Apple sauce
20min
Zucchini soup
25min
Honey crème caramels
25h 55min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10min
Gougères
55min
Pea and lettuce soup with scallops
45min