Appareils et accessoires
Gluten free tortillas
Prép. 40min
Total 40min
8 portions
Ingrédients
-
brown rice flour (see Tips)170 g
-
arrowroot flour60 g
-
gluten free baking powder (see Tips)½ tsp
-
xanthan gum1 tsp
-
salt½ tsp
-
salted butter40 g
-
oil1 tsp
-
water plus extra if needed120 g
-
gluten free cornflour for dusting
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
205.9 mg
Protides
2.1 g
Calories
628.6 kJ /
149.6 kcal
Lipides
5.2 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
2.9 g
Glucides
21.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Good food, gluten free
94 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Macadamia and hemp milk (Post-natal)
2h 5min
Gluten free sourdough bread
192h 20min
Gluten free plain flour
5min
Peanut butter
5min
Gluten-Free Pizza Dough
1h 10min
Gluten free Worcestershire sauce
1h 10min
Gluten free self-raising flour
10min
Gluten free flour mix
10min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Gluten free pita bread
1h 15min
Gluten free pizza base
35min
Raw chocolate snaps
1h 5min