Appareils et accessoires
Gevulde kalkoenborst
Prép. 15min
Total 45min
6 porties
Ingrédients
-
kalkoenborst opengesneden in 1 dunne filet (ong. 900 g)1
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
gekookte ham in fijne sneetjes100 g
-
kookappel geschild en in schijfjes gesneden (ong. 200 g)1
-
kaas in dunne plakjes (broodbeleg kaas)140 g
-
rozijnen70 g
-
walnoten, gehalveerd50 g
-
gedroogde pruimen zonder pit70 g
-
spek (optionnel) in sneetjes om dicht te maken150 g
Gekarameliseerde ui
-
ui in kwarten gesneden700 g
-
boter70 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
zout1 tl
-
vloeibare karamel30 g
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
46.77 g
Calories
2395 kJ /
576 kcal
Lipides
34.26 g
Glucides
20.08 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gevarieerd koken elke dag
52 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Crème brûlée op Portugese wijze
Pas d’évaluation
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Pas d’évaluation
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Pas d’évaluation
Bloementaartje met amandelcrème
1h 10min
Glutenvrije kerstfruitcake
Pas d’évaluation
Groene pepersaus
20min
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1h
Pekingeend
45min
Granité van koffie
8h 10min
Ijs van amarenakersen
8h 10min
Groene biscuittaart
Pas d’évaluation
Bouillabaisse
Pas d’évaluation