![Gevulde kalkoenborst Gevulde kalkoenborst](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/64134_0-0-2595-2595.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 kalkoenborst opengesneden in 1 dunne filet (ong. 900 g)
- ½ tl zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 100 g gekookte ham in fijne sneetjes
- 1 renetappel, geschild en in schijfjes gesneden (ong. 200 g)
- 140 g kaas, in dunne plakjes (broodbeleg kaas)
- 70 g krenten
- 50 g walnoten, gehalveerd
- 70 g gedroogde pruimen zonder pit
- 150 g spek in sneetjes om dicht te maken (optionnel)
Gekarameliseerde ui
- 700 g ui, in kwarten gesneden
- 70 g boter
- 30 g extra vergine olijfolie
- 1 tl zout
- 30 g vloeibare karamel
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2395 kJ / 576 kcal
- Protides
- 46.77 g
- Glucides
- 20.08 g
- Lipides
- 34.26 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Geroosterde porchetta met peren en uien
12 Std.
Cheesecake likeur
10min
Gemengde bessen taartjes
Pas d’évaluation
Walnoot Brittle
1 Std. 30 Min
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
55min
Harde pistachekoekjes
45min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1 Std. 30 Min
Vleesballetjes met parelrijst
Pas d’évaluation
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Pas d’évaluation
Chocolade-hazelnoot smoothie bowl met cacao nibs
2h 10min
Ijs van chocolademousse
3 godz.
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 Std. 10 Min