Appareils et accessoires
Coconut vanilla sorbet with magic chocolate topping
Prép. 15min
Total 24h 15min
16 portions
Ingrédients
-
unsweetened coconut water800 g
Magic chocolate topping
-
dairy free dark chocolate broken into pieces100 g
-
coconut oil50 g
Coconut vanilla sorbet
-
pure maple syrup80 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
coconut cream plus extra, if needed200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
18.4 mg
Protides
0.9 g
Calories
482.2 kJ /
115.3 kcal
Lipides
8.5 g
Fibre
0.4 g
Graisses saturées
6.4 g
Glucides
8.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Hip Hip... Hooray!
85 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Layered chocolate cappuccino cups
19h 30min
Gluten-Free Veggie Pizza Crust
45min
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
11h 40min
Basic kimchi
144h 20min
Vegan custard
15min
Tofu chocolate ice cream
6h 10min
DIY fruit dippers
35min
Gluten free birthday sponge cake
1h 10min
Gluten free tortillas
40min
Dessert pizzas (Jo Whitton)
1h 15min
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4h 5min
Tri-coloured snow cones
1h