Appareils et accessoires
Baked pumpkin doughnuts
Prép. 20min
Total 1h 20min
16 portions
Ingrédients
Doughnuts
-
extra virgin coconut oil60 g
-
water700 g
-
pumpkin peeled and cut into cubes (2 cm)300 g
-
eggs2
-
buttermilk60 g
-
brown sugar (see Tips)70 g
-
stevia extract powder (optional)⅛ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
self-raising flour220 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
Cinnamon sugar (optional)
-
raw sugar (optional)1 tbsp
-
ground cinnamon (optional)½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Sodium
154.8 mg
Protides
3 g
Calories
505.5 kJ /
114.1 kcal
Lipides
5 g
Fibre
0.9 g
Graisses saturées
3.7 g
Glucides
15.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sweet Nourish
80 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Chocolate zucchini mini loaves
1h 30min
Chocolate zucchini mini loaves
1h 30min
Self-raising flour
5min
Chocolate sweet potato slice
1h 15min
Ham and cheese quinoa muffins
1h 30min
Orange, raspberry and coconut jellies
2h 30min
Blueberry crumble slice
1h 15min
Creamy mango icy poles
8h 15min
Coconut and beetroot balls
40min
Basic berry muffins
40min
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50min
Banana oat pikelets (Toddlers and beyond)
30min