Appareils et accessoires
Baked rice croquettes
Prép. 30min
Total 1h 30min
5 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)30 g
-
eschalots30 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling30 g
-
Arborio rice400 g
-
water800 g
-
salt plus extra to season2 tsp
-
fresh ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
saffron1 tsp
-
eggs3
-
breadcrumbs100 - 150 g
-
prosciutto sliced and cut into pieces (1-2 cm)50 g
-
Emmental cheese cut into cubes (1 cm) (see Tips)100 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1702.8 mg
Protides
24.2 g
Calories
2643.8 kJ /
629.4 kcal
Lipides
21.1 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
8.4 g
Glucides
83.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Signature Risottos
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Brioche
5 Std.
Rosemary meat pies
3 Std. 30 Min
Banana berry mini loaves
1 Std. 30 Min
Aussie meat pies
2 Std.
Potato cakes
45 Min
Quiche Lorraine
45 Min
Moroccan bundt
1 Std. 20 Min
Gluten free birthday sponge cake
1 Std. 10 Min
Chocolate Bourbons
1 Std. 45 Min
Ricotta and polenta chips
2 Std. 20 Min
Blueberry brioche buns
1 Std. 50 Min
Baked spinach and feta mushrooms
35 Min