Appareils et accessoires
Mediterranean pastries
Prép. 25min
Total 1h
6 pieces
Ingrédients
-
butter for greasing
-
puff pastry ready rolled (approx. 24 x 40 cm)270 g
-
medium-hard cheese cut into pieces (3 cm) (e.g. Gruyère or Gouda)150 g
-
canned artichoke hearts drained150 - 170 g
-
dried tomatoes in oil drained60 g
-
sour cream, 20% fat200 g
-
eggs2
-
basil leaves, fresh cut into thin strips20
-
oregano, dried¼ tsp
-
fine salt¾ tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Protides
14 g
Calories
1731 kJ /
414 kcal
Lipides
30 g
Fibre
5.2 g
Glucides
21 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Party
10 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1h 55min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min
White chocolate and raspberry crystal cookies (Paul Foreman)
1h 20min
Curly Fries with Garlic Sauce
Pas d’évaluation
Lamb with Rosemary Potatoes
Pas d’évaluation
Lemon Poppy Seed Loaf
1h 10min
Focaccia
3h
Potato Gratin (TM5)
1h 10min
Romesco Dip
10min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2h 25min
Macadamia Chocolate Cookies
45min
Chocolate Peanut Butter Pie
5h 50min