Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
TM6

Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta

( Pas d’évaluation )

Ingrédients

  • 450 g zucchini slender type, approx. 5 cm in diameter
  • 15 g dried porcini mushrooms
  • 500 g water
  • 300 g fresh mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), cut in slices
  • 300 g fresh mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced
  • 3 - 5 garlic cloves
  • 30 g shallots cut in halves
  • 45 g olive oil
  • 50 g tomato paste
  • 1 tsp salt
  • grated Parmesan cheese to serve (see Tip)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
221.8 kcal / 927.8 kJ
Protides
7.4 g
Lipides
13.9 g
Glucides
21.8 g
Fibre
6.1 g
Graisses saturées
2.4 g
Sodium
703.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives