Appareils et accessoires
Sautéed vegetables
Prép. 5min
Total 15min
1 Complete Recipe
Ingrédients
-
extra virgin olive oil100 g
-
onion cut into quarters300 g
-
garlic cloves2
-
leeks finely cut (only the white part, approx. 300 g)3
-
200 g peeled tomatoes, drained and whole (fresh or canned)ripe tomatoes cut into quarters (approx. 300 g)3
Niveau
facile
Infos nut. par 1 Complete Recipe
Protides
12.4 g
Calories
4833 kJ /
1155 kcal
Lipides
101.3 g
Glucides
48.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mediterranean Cuisine
67 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Florentine Meatballs and Linguine
Pas d’évaluation
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix® Cutter, using modes)
40min
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce
30min
Coarsely Ground Peppercorns
5min
Sautéed Red Peppers with Onions
25min
Sautéing 7 oz Eggplant
30min
Sautéed turkey cubes
15min
Sautéed capsicum (200 g)
15min
Sautéed eschalots (250-350 g)
20min
Lightly Browned Onions and Garlic
20min
Sautéing 10.5 oz Onions
Pas d’évaluation
Sautéed onions and garlic
10min