Appareils et accessoires
Sautéed vegetables
Prép. 5min
Total 15min
1 Complete Recipe
Ingrédients
-
extra virgin olive oil100 g
-
onion cut into quarters300 g
-
garlic cloves2
-
leeks finely cut (only the white part, approx. 300 g)3
-
200 g peeled tomatoes, drained and whole (fresh or canned)ripe tomatoes cut into quarters (approx. 300 g)3
Niveau
facile
Infos nut. par 1 Complete Recipe
Protides
12.4 g
Calories
4833 kJ /
1155 kcal
Lipides
101.3 g
Glucides
48.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mediterranean Cuisine
67 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Sautéed Red Peppers with Onions
25min
Stir-fried Vegetable Mixture
30min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25min
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25min
Sautéed capsicum (200 g)
15min
Sautéed leeks (200 g)
15min
Sautéed mushrooms (400 g)
20min
Sautéed Shallots (350 g)
25min
Sautéed Onions and Garlic
20min
Browning 12.5 oz Shallots
25min
Sautéing 12.5 oz Shallots
25min
Sautéing Onions and Garlic
20min