
Appareils et accessoires
Chicken Coq au Vin (Betty) Metric
Prép. 15min
Total 2h 15min
6 portions
Ingrédients
-
extra virgin olive oil divided60 g
-
onions quartered225 g
-
butter, unsalted plus 1 heaping tbsp, room temperature30 g
-
chicken thighs, skin on, bone in8
-
bacon unsmoked, in pieces (5 cm)225 g
-
carrots peeled, in rounds (2 cm)225 g
-
cremini mushrooms trimmed, halved or quartered, if large225 g
-
salt1 tsp
-
black pepper, freshly ground to taste1 tsp
-
red wine (725 ml)1 bottle
-
garlic cloves crushed2
-
fresh thyme2 sprigs
-
bay leaves, dried2
-
all-purpose flour1 tbsp
-
parsley, fresh chopped15 g
-
mashed potato to serve
Infos nut. par 1 portion
Calories
738 kcal /
3088 kJ
Protides
48 g
Lipides
50 g
Glucides
12 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
15 g
Sodium
623 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Proteins - Thermomix® Sensor
10 Recettes
Canada
Canada

Stoneware Baking Essentials
19 Recettes
Canada
Canada