Appareils et accessoires
Leek quiche
Prép. 15min
Total 1h 45min
4 portions
Ingrédients
Pastry
-
plain flour300 g
-
fine salt½ tsp
-
butter cold, diced, plus extra for greasing150 g
-
egg yolk1
-
water ice cold50 g
Filling
-
Gouda cheese or any other medium-hard cheese, cut into pieces200 g
-
cooked ham cut into pieces150 g
-
double cream200 g
-
eggs4
-
freshly ground black pepper¼ tsp
-
fine salt1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
leeks sliced in rounds (5 mm)400 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
37.2 g
Calories
4728 kJ /
1130 kcal
Lipides
81 g
Glucides
63.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Budget Friendly
10 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Porridge with fresh fruit
15min
Hazelnut Bavarian
6h 25min
Spinach and Broccoli Terrine
4h 40min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Blue Mussels with Herbed Cream Sauce
30min
Creamy tomato and basil soup
30min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Leek and ham tart
1h 55min
Warm Spinach and Artichoke Dip
20min
Gozleme Stuffed Pockets (Paul) Metric
2h 5min
Asparagus tart with sour cream pastry
2h
Zucchini and Cheese Soufflés
40min