Smoked Salmon and Leek Quiche

Smoked Salmon and Leek Quiche

4.6 198 évaluations
Prép. 20min
Total 1h 20min
6 slices

Ingrédients

Shortcrust Pastry
  • Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)
    60 g
  • plain flour plus extra for dusting
    200 g
  • unsalted butter cold, diced, plus extra for greasing
    100 g
  • water ice cold
    65 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
Béchamel Sauce
  • unsalted butter diced
    20 g
  • plain flour
    30 g
  • milk
    250 g
  • fine sea salt or to taste
    1 tsp
  • ground black pepper or to taste
    2 pinches
  • large eggs
    2
Filling
  • water
    1000 g
  • leeks cut in rounds (1 cm)
    500 g
  • smoked salmon cut in strips (1 cm)
    150 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 slice

Sodium 947 mg
Protides 17 g
Calories 1636 kJ / 392 kcal
Lipides 24 g
Graisses saturées 13 g
Glucides 27 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...