Appareils et accessoires
Sun-Dried Tomato Tapenade
Prép. 10min
Total 15min
300 g
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
sun-dried tomatoes in oil110 g
-
fresh basil leaves50 g
-
pine nuts toasted70 g
-
garlic cloves to taste3 - 5
-
dried chilli flakes to taste1 - 2 pinches
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
extra virgin olive oil6 - 8 Tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 300 g
Sodium
1907.9 mg
Protides
45.5 g
Calories
7606.5 kJ /
1818 kcal
Lipides
158 g
Fibre
17.4 g
Graisses saturées
26.7 g
Glucides
78 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Marinades
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Gnocchi in Tomato Mascarpone Sauce, Broccoli Salad and Fruit Sorbet
30min
Mulled Wine Bellini
2h 40min
Hot Artichoke Dip
30min
Beetroot Houmous
15min
American Style Blue Cheese Dressing
5min
Apricot and Nut Stuffing
45min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30min
Espresso Martini
5min
Curried Parsnip Soup
30min
Carrot and Coconut Salad
5min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min