Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs

Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs

4.9 33 évaluations
Prép. 15min
Total 30min
4 portions

Ingrédients

  • stale bread broken in pieces
    30 g
  • fresh thyme leaves only
    4 sprigs
  • parsnips peeled, cut in pieces (3 cm)
    150 g
  • water
    150 g
  • fine sea salt plus extra for seasoning
    ½ tsp
  • ground black pepper plus extra for seasoning
    ¼ tsp
  • pancetta finely diced
    50 g
  • unsalted butter at room temperature
    20 g
  • scallops large, coral removed
    8
  • oil
    2 Tbsp
  • freshly squeezed lemon juice for serving
  • fresh thyme leaves chopped, for garnishing

Infos nut. par 1 portion

Calories 232 kcal / 970.7 kJ
Protides 8.9 g
Lipides 16.7 g
Glucides 12.6 g
Fibre 2.2 g
Graisses saturées 5.4 g
Sodium 556.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...