
Appareils et accessoires
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
Prép. 15min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
stale bread broken in pieces30 g
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
parsnips peeled, cut in pieces (3 cm)150 g
-
water150 g
-
fine sea salt plus extra for seasoning½ tsp
-
ground black pepper plus extra for seasoning¼ tsp
-
pancetta finely diced50 g
-
unsalted butter at room temperature20 g
-
scallops large, coral removed8
-
oil2 Tbsp
-
freshly squeezed lemon juice for serving
-
fresh thyme leaves chopped, for garnishing
Infos nut. par 1 portion
Calories
232 kcal /
970.7 kJ
Protides
8.9 g
Lipides
16.7 g
Glucides
12.6 g
Fibre
2.2 g
Graisses saturées
5.4 g
Sodium
556.6 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Family Favourites
16 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande