Venison and Potato Goulash
TM6 TM5

Venison and Potato Goulash

4.1 ( 16 évaluations )

Ingrédients

  • 1 onion quartered
  • 30 g rapeseed oil
  • 70 g bacon lardons (1-2 cm)
  • 400 g venison diced (2 cm)
  • 100 g carrots sliced (2 cm)
  • 100 g celeriac cut in pieces (2 cm)
  • 70 g leeks sliced (1 cm)
  • 350 g potatoes diced (2 cm)
  • 50 g tomato purée
  • 400 g water
  • 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled
    ou 2 tsp vegetable stock paste, homemade
  • 1 Tbsp grated lemon zest
  • ½ tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • ½ tsp caraway seeds
  • 1 tsp fresh marjoram leaves only
    ou 1 tsp fresh thyme leaves only
  • 1 tsp hot paprika
  • 150 g green peppers cut in strips (0.5 cm)
  • 150 g red peppers cut in strips (0.5 cm)
  • ground cayenne pepper to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
364 kcal / 1524 kJ
Protides
29.8 g
Lipides
14.2 g
Glucides
29.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives