Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes

5.0 1 évaluation
Prép. 10min
Total 35min
6 portions

Ingrédients

  • celery leaves
    40 g
  • fennel fronds (see tip)
    40 g
  • garlic clove
    1
  • coriander seeds
    1 tsp
  • wholegrain mustard
    1 Tbsp
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • freshly squeezed lemon juice
    30 g
  • fine sea salt plus extra for seasoning
    2 - 3 pinches
  • ground black pepper to taste
    2 - 3 pinches
  • celery stalk cut in pieces (4 cm)
    100 g
  • fennel bulb cut in pieces (4 cm)
    100 g
  • olive oil
    20 g
  • sea bream whole, gutted and cleaned (approx. 500 g each)
    3
  • water
    500 g
  • dried bay leaves
    2
  • potatoes cut in pieces (3 cm) (see variation)
    1000 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 305.5 kcal / 1278.2 kJ
Protides 21.1 g
Lipides 10.7 g
Glucides 32.8 g
Fibre 5.2 g
Graisses saturées 1.7 g
Sodium 205.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations

Vous pourriez aussi aimer...