Venison Stew with Root Vegetables and Prunes

Venison Stew with Root Vegetables and Prunes

4.3 38 évaluations
Prép. 15min
Total 1h 50min
4 portions

Ingrédients

  • garlic cloves
    2
  • onions sliced (5 mm)
    200 g
  • olive oil
    20 g
  • venison boneless, cut in pieces (2 cm)
    600 g
  • plain flour
    1 ½ Tbsp
  • carrots halved lengthways then sliced (3 cm)
    300 g
  • butternut squash cut in pieces (3 cm)
    250 g
  • tomato purée
    30 g
  • port
    50 g
  • water
    700 g
  • beef stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp beef stock paste, homemade
  • fine sea salt plus extra to taste
    1 tsp
  • ground black pepper plus extra to taste
    ¼ - ½ tsp
  • fresh rosemary leaves only
    2 sprigs
  • fresh bay leaves
    2
  • pitted prunes
    120 g
  • ground black pepper to taste

Infos nut. par 1 portion

Calories 391 kcal / 1645 kJ
Protides 37 g
Lipides 8 g
Glucides 35 g
Graisses saturées 2 g
Sodium 952 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...