![Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d5529557060cdb2b75cd7870c8e3a0ef/Derivates/b468e860148eed3db86b2762fed22d56bc22ef79.jpg)
Versions compatibles
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Fish
- 80 g onions, quartered
- 4 cloves
- 2 dried bay leaves
- 200 g cod fillets, skinless, cut in pieces (3 cm)
- 200 g raw prawns, peeled, deveined
- 125 g frozen mussel meat, defrosted
- 125 g scallops (optionnel)
- 600 g soya milk
- 200 g smoked mackerel fillets, skin removed
Vegan Béchamel
- 4 Tbsp cornflour, mixed with 4 Tbsp water
- 1 pinch fine sea salt
- ¼ tsp ground nutmeg
- ½ tsp Dijon mustard
Salsa Verde
- 3 garlic cloves
- 4 anchovy fillets, in oil
- 1 lemon, thin peelings of skin and 30 g juice
- 20 g fresh parsley, tough stems removed, cut in pieces
- 20 g fresh basil, tough stems removed
- 40 g pickled baby capers, drained
- 30 g extra virgin olive oil
Potatoes
- 500 g water
- 500 g floury potatoes (e.g. Maris Piper), peeled, sliced (5 mm)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1382.9 kJ / 330.5 kcal
- Protides
- 25.9 g
- Glucides
- 28.7 g
- Lipides
- 12.4 g
- Graisses saturées
- 2.2 g
- Fibre
- 3.4 g
- Sodium
- 621.1 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Balinese-style Minced Chicken Satay with Pickled Vegetables (TM6)
Pas d’évaluation
Mushroom Risotto
30 Min
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30 Min
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1 Std.
Colcannon
35min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1h 30min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3h 35 min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1 Std.
Mushroom and Spinach Risotto
55 Min
Cauliflower Pithivier in Gluten-free Cheddar Puff Pastry
2 Std. 10 Min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 Std. 20 Min