Appareils et accessoires
Peanut butter and jam doughnuts
Prép. 40min
Total 2h 40min
12 portions
Ingrédients
Dough
-
oil for greasing
-
full cream milk140 g
-
caster sugar1 tbsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour270 g
-
salted butter melted30 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
salt1 tsp
-
egg1
-
strawberry jam120 g
-
water500 g
Peanut butter glaze
-
roasted salted peanuts plus extra for decorating50 g
-
dark chocolate broken into pieces100 g
-
icing sugar80 g
-
full cream milk20 g
-
smooth peanut butter (see Tips)150 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
cinnamon sugar for dipping
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
297.5 mg
Protides
8.4 g
Calories
1377.5 kJ /
328 kcal
Lipides
15.3 g
Fibre
2.4 g
Graisses saturées
5.4 g
Glucides
39.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Varoma: Global flavours
12 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Strawberry jelly slice
2h 40min
Chocolate sauce
20min
Soft cinnamon doughnuts
50min
Easy brioche
1h 50min
Damper with golden syrup butter
40min
Banana berry mini loaves
1h 30min
Chocolate "feed a crowd" cake
1h
Moroccan doughnuts
2h 10min
Alphabet cupcakes
25h 30min
Vanilla slice
26h 5min
Chunky choc nut brownie
35min
Harlequin custard
10min