Peppers stuffed with salted cod brandade

Peppers stuffed with salted cod brandade

Pas d’évaluation
Prép. 25min
Total 12h 45min
6 portions

Ingrédients

Salted cod brandade (stuffing) and stuffed peppers
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil
    100 g
  • sunflower oil
    100 g
  • salt cod soaked and shredded (without skin and bones)
    400 g
  • milk
    70 g
  • ground white pepper
    1 pinch
  • piquillo peppers, preserved (approx. 20-24 pieces), approx. 490 g net weight
    1 can
Red pepper sauce
  • red pepper in 2 or 3 pieces
    150 g
  • leek (only the white part) in 2 or 3 pieces
    1
  • extra virgin olive oil
    50 g
  • whipping cream
    200 g
  • salt
    ½ tsp
  • pepper, ground
    2 pinches

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Protides 10.13 g
Calories 1712 kJ / 411 kcal
Lipides 33.32 g
Glucides 17.59 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...