Buckwheat Blini with Smoked Salmon (Bill Yosses)

Buckwheat Blini with Smoked Salmon (Bill Yosses)

4.7 15 évaluations
Prép. 30min
Total 2h
20 pieces

Ingrédients

  • all-purpose flour
    2 oz
  • buckwheat groats (see Tip)
    2 oz
  • sugar
    1 oz
  • salt
    ½ tsp
  • whole milk
    8 oz
  • active dry yeast
    1 ¼ tsp
  • unsalted butter in pieces
    2 oz
  • extra virgin olive oil plus extra to fry
    2 oz
  • large eggs
    2
  • crème fraîche to serve
    4 oz
    4 oz sour cream, to serve
  • smoked salmon sliced to serve
    8 oz
  • caviar e.g. American Paddlefish, to serve
    2 oz
    2 oz salmon roe, e.g. American Paddlefish, to serve
  • fresh dill fronds to garnish
    fresh chives, to garnish

Niveau

facile


Infos nut. par 1 piece

Sodium 343 mg
Protides 5 g
Calories 494 kJ / 118 kcal
Lipides 8 g
Fibre 0 g
Graisses saturées 3 g
Glucides 7 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...