Truffle Cake with Hazelnut Praline

Truffle Cake with Hazelnut Praline

4.7 11 évaluations
Prép. 25min
Total 7h 45min
16 pieces

Ingrédients

Crunchy Hazelnut Base
  • hazelnut wafer cookies e.g. Pirouline rolled wafers
    6 oz
    6 oz vanilla wafers
  • hazelnuts, without skins toasted (see Tip)
    5 oz
  • sugar
    9 oz
  • water divided
    37 ½ oz
  • unsalted butter cold, in 1 cube (approx. 1 in. x 1 in.)
    1 oz
  • lemon juice
    1 tsp
  • vinegar
    1 tbsp
  • milk chocolate broke into pieces
    3 oz
Truffle Filling
  • hazelnuts, without skins toasted (see Tip)
    2 oz
  • milk chocolate broken into pieces
    14 oz
  • heavy whipping cream
    7 oz
  • honey
    ½ oz
  • unsalted butter diced
    2 ½ oz
  • cocoa powder
    2 - 3 tsp

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 piece

Sodium 29.5 mg
Protides 4.9 g
Calories 1791 kJ / 428 kcal
Lipides 26.9 g
Fibre 1.8 g
Graisses saturées 12.1 g
Glucides 41.4 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...