Potato karakari

Potato karakari

4.6 48 évaluations
Prép. 10min
Total 50min
4 portions

Ingrédients

  • brown onions cut into quarters
    2
  • water
    1040 g
  • potatoes cut into pieces (2.5 cm - see Tips)
    600 g
  • ground turmeric
    ½ tsp
  • vegetable oil
    60 g
  • black mustard seeds
    ½ tsp
  • whole black urad dal (see Tips)
    1 tsp
  • chana dal (see Tips)
    1 tsp
  • dried red chillies (Kashmiri chillies or long red chillies)
    2
  • asafoetida (see Tips)
    ¼ tsp
  • Kashmiri chilli powder
    ½ tsp
  • ground coriander
    1 tsp
  • sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • apple cider vinegar
    1 tbsp
  • fresh curry leaves
    10

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portions

Sodium 578.5 mg
Protides 5.1 g
Calories 1084.5 kJ / 258 kcal
Lipides 15.6 g
Fibre 4.9 g
Graisses saturées 1.7 g
Glucides 23 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...