Appareils et accessoires
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
Prép. 20min
Total 8h 50min
6 portions
Ingrédients
Peking-style duck
-
duck breasts, skin on trimmed of excess fat and sinew2
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds3 - 4
-
fresh coriander stalks only8 sprigs
-
Chinese five spice¼ tsp
-
black peppercorns¼ tsp
-
star anise1
-
soy sauce1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
Plum sauce
-
fresh plums cut into quarters2
-
honey60 g
-
star anise2
-
Chinese five spice¼ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
soy sauce1 tbsp
-
water50 g
Pancakes
-
eggs3
-
warm water200 g
-
tapioca starch90 g
-
sesame oil1 tsp
-
coconut flour2 tbsp
-
coconut oil for frying
-
spring onions/shallots trimmed and cut into slices6 - 8
-
Lebanese cucumber cut into batons1 - 2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
325.5 mg
Protides
13.8 g
Calories
1995.5 kJ /
475 kcal
Lipides
34.1 g
Fibre
4.4 g
Graisses saturées
13.9 g
Glucides
28.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
MEATER+®
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 dk
Macadamia and Parmesan biscuits
25 dk
Peking-Style Duck Pancakes
11sa 25 dk
Beef rendang
6sa 20 dk
Fragrant whole barbecued fish
2sa 50 dk
Peking-style duck pancakes
8sa 50 dk
Mussels in white wine and cream sauce
45 dk
Corn chips with salsa roja
1sa 20 dk
Café de Paris butter
25 dk
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1sa 20 dk
Teriyaki sauce
25 dk
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2sa