Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise

Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise

4.1 14 évaluations
Prép. 30min
Total 4h 20min
10 pieces

Ingrédients

  • lentils
    200 g
  • water for soaking
Mayonnaise
  • groundnut oil
    250 g
  • olive oil
    50 g
  • lemon juice
    15 g
  • soya milk
    100 g
  • garlic clove
    1
  • fine sea salt
    1 tsp
Bread
  • sweet potatoes cut in pieces (2 cm)
    150 g
  • water
    400 g
  • cooked beetroot cut in pieces
    100 g
  • fresh yeast crumbled
    25 g
    2 tsp dried instant yeast
  • bread flour plus extra for dusting
    500 g
  • fine sea salt
    1 tsp
Burgers
  • water
    1000 g
  • fine sea salt
    1 ½ tsp
  • bread torn in pieces
    70 g
  • fresh parsley leaves only
    10 g
  • red onions quartered
    100 g
  • wheat germ
    50 g
  • olive oil plus extra for frying
    25 g
  • fresh spinach leaves to serve

Infos nut. par 1 piece

Calories 591 kcal / 2473 kJ
Protides 11 g
Lipides 34 g
Glucides 58 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...