Appareils et accessoires
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
Prép. 30min
Total 4h 20min
10 pieces
Ingrédients
-
lentils200 g
-
water for soaking
Mayonnaise
-
groundnut oil250 g
-
olive oil50 g
-
lemon juice15 g
-
soya milk100 g
-
garlic clove1
-
fine sea salt1 tsp
Bread
-
sweet potatoes cut in pieces (2 cm)150 g
-
water400 g
-
cooked beetroot cut in pieces100 g
-
2 tsp dried instant yeastfresh yeast crumbled25 g
-
bread flour plus extra for dusting500 g
-
fine sea salt1 tsp
Burgers
-
water1000 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
bread torn in pieces70 g
-
fresh parsley leaves only10 g
-
red onions quartered100 g
-
wheat germ50 g
-
olive oil plus extra for frying25 g
-
fresh spinach leaves to serve
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Protides
11 g
Calories
2473 kJ /
591 kcal
Lipides
34 g
Glucides
58 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The Modern Vegetarian
60 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45 Min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 Std. 30 Min
Amaranth and Chickpea Patties
1 Std. 30 Min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 Min
Lupini Cheese
2 Std. 45 Min
Vegan Burger
5 Std.
Chickpea Pancakes
20 Min
Vegan Bean Burgers
1 Std. 20 Min
Kale Meat(less) Balls
30 Min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min
Quinoa Broth
35 Min