Appareils et accessoires
Sticky meatball subs
Prép. 25min
Total 1h
24 portions
Ingrédients
-
day old bread (approx. 2 slices), torn into pieces60 g
-
dried mixed herbs1 tsp
-
egg1
-
salt1 tsp
-
water320 g
-
beef mince500 g
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
unsalted butter30 g
-
brown sugar1 tbsp
-
tomato sauce (see Tips)100 g
-
white vinegar20 g
-
English mustard1 tsp
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
mini dinner rolls24
-
cheese slices (approx. 6 x 3 cm)24
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
407.8 mg
Protides
13.8 g
Calories
738.1 kJ /
175.7 kcal
Lipides
11.6 g
Fibre
1.5 g
Graisses saturées
6.1 g
Glucides
3.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Hip Hip... Hooray!
85 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Cheese and bacon cob loaf
1h 20min
Lamb sausage ragu
30min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30min
Niu rou mian (beef noodles)
35min
Sweet and sour pork
40min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Chooky rice
45min
Meatball subs
55min
Chicken pesto pasta
30min
Creamy tomato and salami fettuccine
30min
Apricot chicken risotto
30min