Artisan Plant Pizza
TM6 TM5

Artisan Plant Pizza

3.3 (8 évaluations )

Ingrédients

Base

  • 50 g spelt flour, plus extra for dusting
  • 50 g buckwheat flour
  • ½ tsp dried instant yeast
    ou 5 g fresh yeast, crumbled
  • 2 pinches fine sea salt
  • 4 - 5 Tbsp water
  • 2 tsp olive oil

Crumb

  • 50 g cashew nuts
  • ¾ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp garlic granules
  • ½ tsp dried mixed herbs

Topping

  • 3 Tbsp tomato purée
  • vegetables, as desired, sliced thinly for topping

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1619 kJ / 387 kcal
Protides
13.2 g
Glucides
41.4 g
Lipides
18.8 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives