Appareils et accessoires
Artisan Plant Pizza
Prép. 20min
Total 35min
2 portions
Ingrédients
Base
-
spelt flour plus extra for dusting50 g
-
buckwheat flour50 g
-
5 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast½ tsp
-
fine sea salt2 pinches
-
water4 - 5 Tbsp
-
olive oil2 tsp
Crumb
-
cashew nuts50 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
garlic granules¼ tsp
-
dried mixed herbs½ tsp
Topping
-
tomato purée3 Tbsp
-
vegetables as desired, sliced thinly for topping
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
13.2 g
Calories
1619 kJ /
387 kcal
Lipides
18.8 g
Glucides
41.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Plant Based Eating
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Simple Ideas
201 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h
Oat Milk
1h 10min
Barbecue Beanburger Sliders
1h 50min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4h 20min
Vegan Burger
5h
Vegan Cheese Alternative
6h 40min
Vegan Parmesan
15min
Almond Milk
6h 10min
Quinoa Tostadas
30min
Vegan Supreme Pizza
9h 40min
Herb Cashew Spread
8h 10min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15min