Appareils et accessoires
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
Prép. 30min
Total 1h
8 portions
Ingrédients
-
carrots cut in pieces400 g
-
leeks cut in pieces300 g
-
turnips cut in pieces200 g
-
potatoes cut in pieces (2 cm)100 g
-
water800 g
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
200 g fresh spinach leaves, roughly choppedfresh baby spinach200 g
-
butter cut in pieces40 g
-
tomatoes diced100 g
-
eggs chilled (see tip)8
-
white bread toasted, cut in fingers400 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
13 g
Calories
1169 kJ /
279 kcal
Lipides
9 g
Fibre
5.6 g
Glucides
34 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Great Taste On Every Level
72 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Pea and Mint Soup (TM5)
20min
Asparagus cream soup
30min
Chickpea soup with spinach
40min
Onion soup
1h 10min
Vegetable soup
35min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40min
Asparagus Stem Soup
55min
Salmon Soufflé
1h
Mashed Potatoes
45min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min
Puy Lentil Dip
45min
Broccoli and Stilton Soup
30min