Appareils et accessoires
Stir-fried Vegetables
Prép. 10min
Total 10min
4 portions
Ingrédients
-
garlic cloves10 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
pak choi or other green vegetables, cut in strips (see tip)300 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
1 g
Calories
151 kJ /
36 kcal
Lipides
3 g
Fibre
1.3 g
Glucides
2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 Min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 Min
Sautéed Aubergine (200 g)
30 Min
Sautéed Prawns
15 Min
Stir-fried Clams
35 Min
Celery and Cashew Nuts
20 Min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 Min
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
30 Min
Stir-fried vegetables
10 Min
Steamed Fish
30 Min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10 Min
Stir fried broccoli with carrot
15 Min