Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 120 g ceapă, tăiată jumătăți
- 2 căței de usturoi
- 20 g ulei de măsline
- 300 g roșii, bine coapte, tăiate bucăți (2-3 cm)
- 100 g ardei grași roșii, tăiați bucăți (2-3 cm)
- 1 lingură ierburi aromate uscate, în amestec (ex. cimbru, rozmarin, măghiran, busuioc, pătrunjel)
- 1 linguriță sare
- 2 prize piper negru proaspăt măcinat
- 300 g vinete, tăiate cuburi (2-3 cm)
- 200 g dovlecei, tăiați cuburi (2-3 cm)
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 422 kJ / 101 kcal
- Protides
- 3 g
- Glucides
- 9 g
- Lipides
- 6 g
- Fibre
- 4 g
Recettes alternatives
Ciorbă de legume (Minestrone)
45min
Pește și cartofi cu sos de roșii
50 Min
Legume umplute
1h 20min
Salată de verdețuri de primăvară și grapefruit
30 Min
Supă de legume
50 Min
Ciuperci proaspete sotate (300 g)
25min
Vinete sotate (400 g)
Pas d’évaluation
Ghiveci cu tofu
30 Min
Tocană de fasole black-eyed cu calmari întregi
5hod. 15min
Dovlecei sotați (200 g)
20 Min
Tagliatelle cu hribi
1h
Borș rusesc
50 Min