Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 20 - 25 g ulei de măsline
- 100 - 150 g amestec de legume pentru sotat (ex. ceapă, șalote, praz), tăiate bucăți (2 cm)
- 350 - 400 g legume mixte pentru supă (ex. dovlecei, morcovi, dovleac, cartof dulce, țelină rădăcină, păstârnac), tăiate bucăți (2 cm)
-
50
g amestec de legume congelate (optionnel)
ou 50 g mazăre congelată (optionnel) - 700 - 800 g apă
-
1
linguriță concentrat pastă de legume
ou 1 cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l) -
½ - 1
linguriță sare
ou ½ - 1 lingură sos de soia - 60 - 80 g paste uscate pentru supă
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 670 kJ / 160 kcal
- Protides
- 5 g
- Glucides
- 20 g
- Lipides
- 5 g
- Fibre
- 3.8 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Ghiveci cu tofu
30 Min
Supă de năut cu spanac
40 Min
Ratatouille (ghiveci)
40 Min
Mere cu sos de zabaglione cu cidru
40 Min
Mini tarte cu ciuperci și quinoa cu ulei de trufe
Ninguna valoración
Paste cu legume
45 Min
Roșii umplute cu brânză de capră
40 Min
Miel cu legume, la aburi
1 Std. 30 Min
Flan de brânză de capră, cu praz și sos de iaurt
45 Min
Penne cu mazăre, ciuperci și speck
30 Min
Legume umplute
1h 20 min
Tagine cu legume și năut
50 Min