Versions compatibles
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
-
60
g Gouda cheese, cut into pieces
ou 60 g Edam cheese, cut into pieces - 60 g bacon, cut into cubes (1 cm)
- 800 - 850 g skinless chicken breast fillets each sliced open horizontally
- 2 tbsp soy sauce
- 1 tsp Meat stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
- 40 g olive oil
- 280 - 300 g brown onions, cut into quarters
- 2 - 3 garlic cloves, to taste
- 1 pinch salt
- 400 g sweet potatoes, peeled and cut into thick slices (4 cm)
- 500 g apples (e.g. Granny Smith, Golden Delicious), cored and cut into quarters
- 180 g cooking apples, peeled, cored and cut into quarters
-
1
tsp apple cider vinegar
ou 1 tsp rice vinegar - 1 heaped tsp curry powder, hot or mild, adjust to taste
- 200 g water
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2745 kJ / 656 kcal
- Protides
- 59 g
- Glucides
- 50 g
- Lipides
- 22 g
- Fibre
- 7.3 g
Recettes alternatives
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
All-in-one 'roast' beef
1sa 30 dk
Shepherd's pie
55 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Beef Burgundy
1sa 45 dk
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 godz. 5 min
Lemon and lamb pie with filo topping
2 Std. 40 Min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 dk
Pork fillet with mustard
35min
Chicken and cashews
55 min
Beef "Burgundy"
40min