![Southern-style chilli with cornbread Southern-style chilli with cornbread](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/02864037-63f1-4e15-9787-9d5cfaf651be/Derivates/35473069-08ce-41ce-8513-52a27eb57855.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Southern-style chilli
- 3 dried chipotle chillies
- boiling water, for soaking
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into quarters
- 4 garlic cloves
- 30 g vegetable oil
- 1 tbsp ground cumin
- 1 tbsp ground coriander
- 2 tsp smoked paprika
- 700 - 800 g beef chuck steak, cut into pieces (3 cm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 100 g red wine
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 cinnamon quill
Cornbread
- 200 g fine polenta (see Tips)
- 100 g gluten free flour mix (see Tips)
- 30 g caster sugar
- 1 tbsp gluten free baking powder (see Tips)
- ½ tsp salt
- 40 g salted butter, plus extra for greasing
- 250 g full cream milk
- 2 eggs
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3929.5 kJ / 935.5 kcal
- Protides
- 56.9 g
- Glucides
- 74.8 g
- Lipides
- 44.3 g
- Graisses saturées
- 16.4 g
- Fibre
- 7.4 g
- Sodium
- 1001.5 mg
Recettes alternatives
Bengali fish cakes
1 godz. 20 min
Buckwheat mushroom tartlets
1 godz. 45 min
Lemon and lime polenta cakes
40 min
Gluten free flatbreads
40 min
Chicken tikka masala
1 godz. 10 min
Jalapeño chicken lettuce wraps
30 Min
Asian nachos
40 min
Crispy Japanese chicken with pickled cucumbers
1 Std. 35 Min
Fragrant curried mince with tomato salad
40 min
Lamb Kibbeh
1 godz. 30 min
Flat bread
25 Min
Cornbread with jalapeño honey butter
55 min